Klavertje4 Coaching

Kindercoaching Verliesreis

 

Samen op reis om jou te laten groeien...

 

 

 

Coaching, massage en cursussen voor ouders en kinderen

 

Klavertje4 coaching

Klavertje4 coaching maakt deel uit van praktijk de Verliesreis. Er is bewust gekozen om dit specifieke aanbod enigszins los te koppelen van praktijk de Verliesreis omdat hier minder de nadruk ligt op rouwbegeleiding. Kinderen die op een of andere manier vastlopen begeleid ik met hulp van verschillende methodieken. Vanwaar klavertje 4? Ik werk holistisch, dit houdt in dat ik uitga van de eenheid tussen lichaam en geest. Deze eenheid wordt gevormd door een fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel deel. Alle blaadjes vertegenwoordigen 1 deel maar ze kunnen niet zonder elkaar en ze beïnvloeden elkaar. Als ze allemaal in balans zijn, het klavertje compleet is, ben je heel en optimaal gelukkig!

 

Er komt een aparte website voor dit specifieke hulpaanbod voor kinderen. Binnenkort verschijnt hiervoor een aparte website: www.klavertje4coaching.nl

 

Soms zitten kinderen niet lekker in hun vel. Het kan zijn dat de reden hiervan duidelijk lijkt vb een overlijden of een echtscheiding. Veel vaker is er geen directe oorzaak te bedenken. Als dit maar aanhoudt is het voor u als ouder soms lastig om de oplossing te zien om dit gedrag op een positieve manier te veranderen. Wat vaak wel opvalt is het gedrag van uw kind, snel boos, druk of juist teruggetrokken gedrag, verdrietig of een grote mond.

Wat wilt u kind nu eigenlijk vertellen met dit gedrag? Welke onderliggende boodschap kunnen wij vinden als we aandacht besteden aan uw kind op een positieve manier?

Als holistisch kindercoach gebruik ik diverse creatieve methodes die ervoor zorgen dat uw kind zich weer prettig gaat voelen en uw kind (en vaak daarmee het hele gezin) weer verder kan. Middels massage, therapeutisch tekenen, coaching en het gebruik van aromatherapie zal de balans zich weer herstellen.

 

Omdat ik het belangrijk vind dat het contact tussen ouder en kind sterk is en blijft bied ik een massagecursus voor ouders aan. Massage is een middel om echt contact te maken op een heel positieve manier. De massagecursus is voor ouders onder elkaar, u geeft de massage en u ontvangt de massage. Thuis kunt u dan uw eigen kind masseren.

 

Graag vertel ik u meer over deze cursus van 4 dagdelen! U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen.

 

 

 

 

 

 

Coaching ouders en kinderen